Legyen szó bármilyen eseményről, a tökéletes és egyedi ajándék mellé hozzá illő, szintén különleges csomagolás illik. És ahogyan az ajándékot illetően is segítünk az ötleteléstől a házhoz szállításig, úgy a csomagolásnál is számíthatsz ránk. Nézzük, milyen lehetőségek közül választhatsz, ha ránk bízod ügyfeleid és munkatársaid meglepetéseit! *

Ajándékcsomag

Egyedi tematikus ajándékcsomag esetén a csomagolás (díszdoboz) természetesen eleve benne van az árban, nem kell külön igényelned.

1. lépés: Kiválasztod a terméket, amit ajándékba szeretnél adni. Ha nincs ötleted, az sem baj, mi segítünk kiválasztani a legjobbat.

2. lépés: Kiválasztjuk a termékhez megfelelő emblémázási technikát. Ehhez szükségünk lesz a logóra, amit rá szeretnél tenni.

3. lépés: Ha igényled, a csomagban szereplő egyik termékre ráírjuk a megajándékozni kívánt személy nevét.

4. lépés: Papírgyűrűt teszünk a termék doboza köré.

5. lépés: Az ajándékdoboz dizájnjának megtervezése következik, amihez grafikus kollégánk segítségét is igénybe veheted, de saját ötleteidet is nagyon szívesen fogadjuk.

6. lépés: Ha még inkább személyre szólóra szeretnéd a csomagot, további lehetőségek közül is választhatsz. Egyik legnépszerűbb a kísérő levél, melyet 3 méretben is legyártunk.

7. lépés: Magyarország és az EU egész területére is kiszállítunk. Budapesten 100.000 Ft + ÁFA feletti rendelés esetén díjmentesen, az értékhatár alatt viszont 3000 Ft + ÁFA szállítási költséget számítunk fel.

Ez egy megadott címre érvényes, ha azt szeretnéd, hogy egyedileg házhoz szállítsuk a csomagokat az összes megajándékozni kívánt ügyfélnek és munkatársnak, azt kérjük, jelezd az ajánlatkérésnél!

Nézd meg videónkat az egyedi ajándékcsomagokról ide kattintva! 

 

Egyedi díszdoboz

Egy-egy különálló terméknek is kérhetsz egyedi papírdoboz csomagolást. A folyamat ebben az esetben is nagyon hasonló, de jóval rövidebb.

1. lépés: Kiválasztjuk a terméket.

2. lépés: Hozzá a megfelelő emblémázási technikát, amivel felvisszük a logót.

3. lépés: Az ajándékdoboz dizájnjának megtervezése következik, amihez grafikus kollégánk segítségét is igénybe veheted, de saját ötleteidet is nagyon szívesen fogadjuk.

Csomagolópapír

6 féle különböző színű és stílusú csomagolópapír közül választhatsz, amivel profin és igényesen borítjuk be ajándékaidat. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy szállításnál semmiképp se sérüljön a papír, és tökéletes formában kapják meg a címzettek.

*Az itt leírtak csak azokra a termékeinkre vonatkoznak, melyeknek cikkszáma P betűvel kezdődik.

 

Nézz szét a honlapon, és kérj ajánlatot, mindenben segítünk!