A 19. század elején már számos reklámajándék, promóciós termék fordult elő, amelyeket a politikában vagy éppen a kereskedelemben használtak népszerűsítés, reklámozás céljára, mint például naptárak, vonalzók, fából készült egyedi tárgyak. Alkalmazásuk azonban ekkor még nem volt bevett és széles körben elterjedt gyakorlat, nem léteztek kifejezetten ezzel foglalkozó cégek. A reklámajándékok megtervezésére, gyártására és terjesztésére ekkor még nem jöttek létre specializálódott ügynökségek és vállalatok a század végéig.

Sokan tekintik a reklámajándékok ipara egyik atyjának az amerikai Jasper Meeks ohiói nyomdászt. Meeks egy helyi cipőboltot győzött meg arról, hogy olyan könyves zsákokkal lássák el a közeli iskolákat, amelyeken szerepelt a cég neve. Egy másik nyomdásznak, a Coshocton városában dolgozó Henry Beach-nek, aki Meeks versenytársa volt, megtetszett ez az ötlet és maga is elkezdte alkalmazni. Ők ketten hamarosan számos különféle, logóval ellátott tárgyat kezdtek el gyártani és értékesíteni, többek között üveggolyós zsákokat, névjegykártyatartókat, naptárakat, kártyákat, szövetsapkákat és kötényeket.

Hogy az örök klasszikusnak mondott reklámajándékok meddig maradnak azok?

Jöhetnek új trendek, technológia újítások, digitalizáció, a klasszikus promóciós ajándékok azonban mindig örökérvényűek és kedveltek maradnak. Bögre, írószer, póló, sapka… ehet, hogy sablonosak, de hasznosak és kedveltek.

A reggeli kávé vagy tea elfogyasztásához hasznos lehet egy emblémázott bögre, amely ha szép és kényelmes kialakítású, garantált, hogy célt ér, vagyis céged reklámozását.

Hagyományos kerámiabögre

kerámiabögre

Szublimációs matt üvegbögre

üvegbögre

Modern kerámia bögre

modern bögre

Sötét színű szublimációs bögre

szublimációs bögre

 RETRO zománc bögre

zománcozott bögre

Ahogy egy jó minőségű írószer is, amely kézről kézre jár, mert mindenkinek tetszik.

Nálunk minden kategóriát megtalálsz, legyen szó olcsó szóróajándékról, többfunkciós golyós tollról, környezettudatos bambusz tollról vagy prémium minőségű írószerekről.

 Világító golyóstoll

világító toll

 

Érintőceruzás toll

érintőceruzás toll

Bambusz golyóstoll

bambusz toll

Delux tollkészlet

delux tollkészlet

Az optimális reklámajándék kiválasztásához szükséges a célközönség és a céged vagy szolgáltatásod ismerete.

Konkluzióként elmondható, hogy irányzatok jönnek és mennek, de a klasszikus, jól bevált ötletek és ajándékok azok, amelyeket nem kezdhet ki az idő.

A honlapon csupán választékunk egy része található meg. ha nem találsz olyan terméket a honlapon, amilyet szeretnél, keress minket az info@oppala.hu címen, vagy kérj ajánlatot, biztosan megtaláljuk számodra legjobb megoldást.  https://www.oppala.hu/ajanlatkeres