Hasonlít

Nincsenek összehasonlítható termékek.

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Miért nem látom az emblémázási árakat?

Azért nem látszik, mert mindig minden emblémázásnál egyedi árat kalkulálunk. Az ár függ az emblémázni kívánt színek számától, a grafika méretétől és attól, hogy hány pozíción kell megnyomni az adott terméket. Ezen kívül számít, hogy nyomás előtt végre kell e hajtani felületkezelést, kell e ki-becsomagolni, stb. Az ajánlatkérés elküldése közben van lehetőség a logó feltöltésére, ami lehetővé teszi számunkra, hogy rögtön végleges árat kalkuláljunk. Ha még nem áll készen a logó az is elég, ha a színek és pozíciók számát meg tudod nekünk mondani.

 2. Kaphatok mintát a termékekből?

Igen, van lehetőség arra, hogy mintát küldjünk. Ennek a költségeit csak akkor számítjuk fel, ha a minta 14 napon belül nem kerül vissza irodánkba. A mintát 1-3 napon belül ki tudjuk küldeni, illetve megtekinthető irodánkban.

 

3. Mik a megrendelés kiszállításának feltételei?

Magyarország és az EU egész területére szállítunk. 100.000 Ft felett Budapesten belül díjmentesen kiszállítjuk megrendelését, az értékhatár alatt 3000 Ft szállítási/kezelési költséget számítunk fel.

 

4. Látványtervet tudtok-e készíteni?

Igen. Nem csak megrendelés esetén készítünk látványtervet, hanem már az ajánlatkérés fázisban is, hogy egyszerűbb legyen dönteni. Ennek megrendelés esetén nincs plusz költsége. Más esetben viszont a grafikai tervezésnek van plusz költsége: 4500 Ft + Áfa / óra.

Megrendelés esetén csak a hivatalos látványterv jóváhagyása után kezdődik meg a munka.

 

5. Nincs még végleges, nyomdai grafikánk, ebben tudtok segíteni?

Igen, van grafikusunk, aki nyomdakészre tud hozni egy meglévő grafikát (vektorizálni tudja). Ennek viszont van plusz költsége: 4500 Ft + Áfa / óra.

 

6. Milyen formátumú grafikai anyagot kell leadnom az emblémázáshoz?

Fontos, hogy vektoros grafika legyen. Ez jellemzően .ai, .eps, .pdf kiterjesztésű file.

 

7. Hozott terméket lehet emblémáztatni veletek?

Igen, lehet, bár fontos, hogy a nem általunk forgalmazott termékek emblémázására nem tudunk felelősséget, illetve garanciát vállalni. Előfordulhat, hogy egy  - az általunk és az emblémázóink által - ismeretlen termék nem úgy reagál az emblémázásra (nagy hőre például), ahogy a többi és ezért sérülhet. A munka megkezdése előtt ezeket a kérdéseket természetesen mindig tisztázzuk.

 

8. Teljesen egyedi terméket szeretnék legyártatni, erre van lehetőség?

Természetesen van, rengeteg gyártóval / alvállalkozóval vagyunk napi kapcsolatban itthon és külföldön is. Minden egyedi kérésre igyekszünk megoldást nyújtani.

 

9. Milyen szállítási határidővel dolgoztok?

Ez mindig az adott megrendeléstől függ.  Alap esetben, ha nem SOS megrendelésről van szó, a megrendeléstől és a látványterv elfogadásától számított 6-8 munkanappal lehet számolni.

 

10. Emblémázás nélkül lehet rendelést leadni?

Természetesen lehet. Az átfutási idő ilyen esetben a megrendelés leadásától számított 1-4 munkanap, attól függően hogy melyik beszállítónk melyik raktárából érkezik a termék.

 

11. Mi az az Artisjus jogdíj és miért kell kifizetnem?

2011 óta minden adathordozó után kötelező jogdíjat fizetni.

„Az Artisjus 2011. évi jogdíjközleménye szerint, a magáncélú másolás lehetőségére tekintettel, az audio-, illetve audiovizuális tartalom másolására/tárolására alkalmas külső, hordozható háttértárolók után jogdíj fizetendő.”

Árak (áfa nélkül):

1 GB-ig                74 Ft/db

2 GB-ig                146 Ft/db

4 GB-ig                293 Ft/db

8 GB-ig                438 FT/db

16 GB-ig              878 Ft/db

32 GB-ig              1756 Ft/db

32 GB felett       1829 Ft/db

12. Van minimális rendelési összeg?

Igen van, a minimális rendelési összeg nettó 40.000 Ft.