A reklámajándék trendek

2022. 07. 08. 17:02

A reklámajándék, mint iparág az utóbbi 50 évben fejlődött ekkorát. De már a 18.században is alkalmaztak reklám célra logózott termékeket. Az első ismert promóciós termékek az Amerikai Egyesült Államokban kerültek alkalmazásra a 18. században. Ezek emlékkitűzők voltak, amelyeket  George Washington amerikai elnök választási kampányában osztogattak a választóknak 1789-ben. 

Tovább olvasom
| Létrehozta Chriro Chriro

Ez a nyár is a szabadságolások, pihenések időszaka, százezrek indulnak útra, hogy pihenjenek, és új élményekkel gazdagodva térjenek vissza a nyaralásukról. Szívesen gondolunk vissza ilyenkor gyermekkorunk hosszú nyári szüneteire, és sajnálkozunk, hogy felnőttként csupán néhány hétre mehetünk szabadságra.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chriro Chriro

Egy vállalat életében és a munkatársak által elért sikerekben rendkívül fontos szerepet játszik a dolgozói elégedettség, a lojalitás és a csapatmunkára való képesség. Ezt segíti a ma divatos kifejezés: employer branding.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chriro Chriro

Miért is jó fesztiválozni?

2022. 04. 19. 17:09

Szabadság, öröm, kikapcsolódás, együttlét.

A legtöbben már alig várjuk, hogy újra felhőtlen pillanatokat élhessünk át, közösen kikapcsolódhassunk, meghallgassuk élőben kedvenc együttesünk koncertjét, vagy épp gondtalanul piknikezhessünk a szabad ég alatt egy palack finom bor társaságában.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chriro Chriro

Ahogy az elmúlt években az élet legtöbb területén elterjedt az otthoni munkavégzés, sajnos a koronavírus betörésével a szakmai élet legfontosabb eseményei, szakmai rendezvények, konferenciák, állásbörzék is az online térbe, internetes platformokra helyeződtek át.

Egy konferenciára jellemzően az alábbi okokból mennek el az emberek:

  1. jó szakmai előadásokat hallgatni
  1. kapcsolatokat építeni

  2. enni

  3. egy nap pihenőt nyerni a munkából

 És hogy mi a sikeres előadások 9 titka, ezt is összefoglaljuk ebben a cikkben. 

Tovább olvasom
| Létrehozta Chriro Chriro