Emblémázási technikáink II.

2021. 03. 08. 15:54

Megérkezett a 3 részes sorozat 2. bejegyzése! Ismét bemutatunk néhány emblémázási technikát, amiket termékeink logózásakor szoktunk alkalmazni a kiváló eredmény érdekében. Még nem olvastad az első részt? Ide kattintva megteheted. Most pedig lássuk a többi megoldást!

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Emblémázási technikáink I.

2021. 02. 24. 11:00

Mi valóban hisszük, hogy nincs lehetetlen, csak meg kell találni a megfelelő eszközöket. A legkülönfélébb anyagokat és felülettípusokat is lehet emblémázni, a kérdés, hogy milyen technikával. Három részes cikksorozatukban bemutatjuk azokat a minőségi logózási módszereket, amiket termékeinken alkalmazunk, hogy esztétikus és időtálló eredményt érjünk el.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Úgy tartják, hogy a nőknek könnyebb ajándékot találni, mint a férfiaknak. De vajon örülnek is neki? Hiszen a hölgyeknek sem elég, ha maga a tárgy csak szép, praktikusnak és lehetőleg különlegesnek is kell lennie, hogy valóban szeressék és használják. Elhoztuk kedvenc ötleteinket, hogy igazán jó ajándékokat adhass munkatásaidnak és ügyfeleidnek.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Járj elöl jó példával, és mutasd meg ügyfeleidnek, munkavállalóidnak, hogy számodra, valamint a cég számára fontos a környezet! Ha újrahasznosított anyagból készült logózható reklámajándékokat választasz, tehetsz azért, hogy kevesebb - már legyártott - matéria menjen kárba. A termékek és az emblémázás minősége nem romlik, és a pazarlást is csökkented. Jól hangzik? Nézd meg, milyen kategóriákban érhető el ez a terméktípus!

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Különleges alkalomra keresel ajándékot, de nincs ötleted? Pánikra semmi ok, mi imádjuk az ötletelést és a legjobb ajándékok utáni vadászatot. Mindegy, mi az apropó, többezer basic és prémium termékünk között biztosan megtaláljuk azt, aminek a kollégák és az ügyfelek igazán örülnek majd.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro