A reklámtáskák tartalma

2021. 08. 24. 11:52

A rendezvényeken előforduló emblémázott táskák mindig nagy sikernek örvendenek. A közönség egyszerűen imádja ezeket a reklámajándékokat. Miért? Mintha zsákbamacskát bontanának ki, lépésről lépésre fedezik fel, mit rejthet a táska mélye. Most megmutatjuk, melyek az első számú kedvencek, amikkel megtölthetitek a szatyrokat, ha kitelepülésre készültök.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Termékek a konferencia-szezonra

2021. 08. 04. 11:17

Tudjuk, hogy az első találkozás sikerességén sok múlik, így van ez a cégek életében is. A megfelelő promóciós termékek kiválasztásával megragadhatod leendő ügyfeleid és partnereid figyelmét, és megmutathatod, fontos számodra a minőség. Az elkövetkezendő konferencia-szezonra készülve bemutatjuk a legjobb darabokat, amelyekkel berobbanhatsz az üzleti életbe!

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

A fenntarthatóság globális problémát jelent a mindennapjainkban, amellyel mind egyéni, mind szervezeti szinten meg kell birkóznunk. A jövő figyelemmel kísérése a jelenben és a változásokra történő reagálás jelenti minden egyes vállalat alapvető kötelezettségvállalását. A kínált szolgáltatásoknak és termékeknek a funkcionalitáson felül nemesebb feladatot is el kell látniuk, hogy támogassák a fenntartható fejlődést és ez által a bolygónkat. Mutasd meg ügyfeleidnek és kollégáidnak, hogy nem csak a munkában vagy tudatos! Ehhez összegyűjtöttük neked legnépszerűbb természetes és újrahasznosított anyagból készült termékeinket.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Ahogyan ígértük, elhoztuk a következő adagot kedvenc nyári termékeinkből. Ha kíváncsi vagy még több szezonális reklámajándékra, olvasd el előző bejegyzésünket, vagy nézz körül a honlapon!

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Hivatalosan csak június 21-én veszi kezdetét a nyár – legalábbis ami a csillagászati nyarat illeti.
A szezonra viszont érdemes már most elkezdeni készülni, így ismét elhoztuk kedvenc termékeinket. Vagyis csak egy részüket, mert következő bejegyzésünkben hozzuk a többit is.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro