Te is izgatottan várod már, hogy mit rejtenek majd a szúrós tűlevelű alatt megbúvó ajándékdobozok? A válaszod biztosan igen, hisz ajándékot kapni mindig jó -  ajándékozni azonban sokkal nehezebb feladat, főleg, ha a kollégáidról van szó. Most elhoztuk neked a legszebb ajándékcsomagjainkat, amelyekkel igazán egyszerű lesz az ajándékozás, és biztos sikert aratsz akkor is, ha nem ismered annyira a munkatársad!

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Ismerős az érzés, amikor minden ellened dolgozik? Vészesen közeledik a karácsony, de kiment a fejedből, hogy megrendeld HR-esként/Cégvezetőként a promóciós ajándékokat? Ráadásul aznap, amikor ezt elintéznéd minden a feje tetejére fordul? Elromlik az autó? A gyereket iskolába kell vinni? Nagy a forgalom? Csak hívd fel az Oppalát, ahol 10 perc is elég lesz az egyeztetésre. Mindezek után meg is érkezik a tűpontos rendelési javaslat! Ilyen egyszerű az egész!


Elhoztuk a karácsonyi kedvenceket a mai blogbejegyzésben, amelyek tökéletesek egy céges rendezvényhez. Ha nem találod, amit keresel, ne aggódj, van még egy-két dolog a tarsolyunkban, amikre a következő hetekben fény derül!:)

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Logózható sportfelszerelések

2021. 09. 29. 11:24

A megfelelő sporteszközök kiválasztása sosem egyszerű: legyen könnyen hordható, férjen el kis helyen, és persze tükrözze a személyiséget! Az őszi szezon beköszöntével ideje újra visszaszokni a beltéri sportokhoz, amely bizony új sportfelszerelési garnitúrát igényel! Válogass logózható termékeink közül, és ajándékozd meg kollégáidat és ügyfeleidet emblémázott sporteszközökkel!

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

Az őszi szezon termékei

2021. 09. 06. 8:58

A szeles-esős időszak megköveteli a hozzá illő reklámajándékokat, így elhoztuk az őszi szezon legkedveltebb termékeit.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro

A reklámtáskák tartalma

2021. 08. 24. 11:52

A rendezvényeken előforduló emblémázott táskák mindig nagy sikernek örvendenek. A közönség egyszerűen imádja ezeket a reklámajándékokat. Miért? Mintha zsákbamacskát bontanának ki, lépésről lépésre fedezik fel, mit rejthet a táska mélye. Most megmutatjuk, melyek az első számú kedvencek, amikkel megtölthetitek a szatyrokat, ha kitelepülésre készültök.

Tovább olvasom
| Létrehozta Chiro Chiro