Miért is jó fesztiválra járni?

  • a fesztivál az életérzésről szól, itt nincsenek gátlások, mindenki úgy viselkedik, ahogy kedve tartja
  • végre élőben is láthatod kedvenc zenekarodat
  • jó tanulás a fiataloknak: nincs aki megmondja mit csinálhatsz, mit nem, így megtanulhatod beosztani a pénzt, és felelősséget vállalni Önmagadért
  • a külföldi bulizóknak köszönhetően egy más kultúrát, más világnézetet is megismerhetsz, Lehet, hogy közhelyes, de így nyitottabb leszel a világra.

 A zenei fesztiválok mellett a gasztronómiai fesztiválok is nagy tömegeket vonzanak. Az ilyen fesztiválok sokrétű és izgalmas programokat kínálnak az ínyencségek mellé. Amíg végigkóstoljuk az összes finomságot, amit csak szemünk-szánk kíván, jó helyen lesznek és jól szórakoznak a gyerekek is, sőt kulturális programok színesítik, így minden generációnak nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget.

Néhány fesztiválajánlat kedvcsinálónak:

2022.05.20-22. Palacsintafesztivál

Magyarországon minden gyerek kedvence a palacsinta. 2022. május 20. és 22. között immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a szolnoki Palacsintafesztivál. A háromnapos programsorozat méltán vált sikeressé az elmúlt 5 év során, hiszen a hiánypótló rendezvény igazi fesztiválélményt biztosít a látogatók számára az egyedi helyszínnek, a változatos programoknak, az elismert fellépőknek és a minőségi szolgáltatásoknak köszönhetően.

2022.06.03-05 Tokaji bornapok

Fehér borok, színes kultúra - Tokaji Bornapok! A bor a hagyományok és a gasztronómia találkozása Tokajban. A hagyományokhoz hűen Tokaj-Hegyalja kiváló borászai a város főterén felállított faházakban kínálják a jobbnál jobb boraikat és pálinkáikat a város főterén felállított faházakban, de gasztronómia és kulturális élmények is várnak.

2022.08.02-06. Ördögkatlan fesztivál

A kiváló minősítésű fesztivált a műfaji sokszínűség jellemzi, céljuk a térség gazdasági és kulturális értékeinek, és minél több művészeti ág bemutatása. Olyan programok között válogathatsz, mint a színházi és táncelőadások, koncertek, családi és irodalmi programok, filmvetítések, esélyegyenlőségi programok bemutatása. Emellett pedig kiállításokra és kézműves vásárokra is várnak a szervezők. A kultúra, a minőség, az emberség ünnepe.

 Így ha Te is szervezel vagy kiállítóként részt veszel fesztiválon, adunk néhány ötletet, minek örülnek a fesztiválozók.

Boogie szalmakalap emblémázható szalaggal

Ez a szalmakalap igazán jó választás a nagy hőségben.

szalmakalap

Naptej 30 ml-es flakonban

25-as fényvédő faktorú 30 ml-es naptej akasztóval.

Ez az az ajándék, amire nemtől, kortól, munkahelytől – igazából mindentől – függetlenül mindenkinek szüksége van a káros UVA és UVB sugarak elleni védekezés során.

naptej

Napszemüveg

Klasszikus stílusú búza-szalma napszemüveg UV400-as védelemmel a forró nyári napokra.

Trendi ugyanakkor környezettudatos is. 

napszemüveg

Strandlabda 28 cm-es

6 paneles PVC strandlabda fehér és áttetsző színes panelekkel.

Hasznos és esztétikus nyári reklámajándék a család minden tagjának.

strandlabda

Szilikonos acél szívószál

Többször használható rozsdamentes acél szívószál szilikon ivórésszel, tisztítókefével, papírdobozban.

Környezettudatos és minden szituációban kéznél van.

szívószál újrahasználható

Kézfertőtlenítő

Fertőtlenítő zselé praktikus mini flakonban

Ha igazán hasznos reklámajándékkal szeretnél kitűnni a többi kiállító közül, adj az érdeklődőknek emblémázott kéztisztítót. 

kézfertőtlenítő

Nyakpántok

Pamut, bőr, poliészter, gumírozott, gyűrűs, horgos, karabineres, kártyatartós, színes, egyszínű, mintás, és mint mindig: magas minőségű.

A több színben kapható textilpántok egyedi megjelenést biztosítanak, főleg, ha a cég logója is visszaköszön róluk.

nyakpántok

Kenderszövet bevásárlótáska

200 g vastagsűágú, 100% kenderszövet bevásárlótáska, toldással, hosszú fülekkel. A leghasznosabb reklám céged promotálására. Környezettudatos és hasznos ajándék is egyben.

bevásárlótáska kender

 

Emblémázott törölköző a szivárvány színeiben

törölköző

Fényvisszaverő tornazsák

Minden elfér benne, ami egy fesztiválhoz szükséges.

fényvisszaverő hátizsák

Műanyag frizbi

Játszani mindenki szeret, legyen az felnőtt vagy gyerek. Teljes felületén emblémázható frizbi, a nyár egyik sláger reklámhordozója.

frizbi

Vízálló telefontok

Kíváló minőségű IPX8 vízállóságú tartó mobiltelefon számára a strandon, medence mellett vagy szakadó esőben. Ha vízbe esne sem merül el, lebegve a víz tetején tartja értékes mobilkészülékét! 

vízálló telefontok

 

 

Strandpapucs, szalmakalap, naptej, frizbi, papucs vagy újrahasználható szívószál – mindegyik nagyszerű ötlet!

 

A honlapunkon kínálatunk egy része található. Nézz körül a honlapon, vagy kérj egyből ajánlatot (info@oppala.hu), mi segítünk megtalálni a legjobb megoldásokat!

https://www.oppala.hu/ajanlatkeres