A megfelelő sporteszközök kiválasztása sosem egyszerű: legyen könnyen hordható, férjen el kis helyen, és persze tükrözze a személyiséget! Az őszi szezon beköszöntével ideje újra visszaszokni a beltéri sportokhoz, amely bizony új sportfelszerelési garnitúrát igényel! Válogass logózható termékeink közül, és ajándékozd meg kollégáidat és ügyfeleidet emblémázott sporteszközökkel!

 

Kulacsok

A folyamatos hidratáltság megtartásának jegyében születtek meg a sportkulacsok, amelyek számtalan megjelenési formával rendelkeznek. A duplafalú rozsdamentes acél palackoktól kezdve a környezetbarát bambusz műanyagból készült flakonokon át, egészen az üveg sportkulacsokig minden megtalálható a kínálatunkban! 

 logózható kulacsok

Táskák

Legyen szó tornazsákokról, hátizsákokról vagy éppen óriási sporttáskákról, a transzfernyomás segítségével mindegyik azonnal egyediesíthető! A teljesen testreszabható darabok kialakítása minden sporttípusnak megfelelnek, így reklámajándékként biztosan nem lehet velük mellélőni!

emblémázható sporttáskák

Jógamatracok

Az otthoni vagy éppen edzőtermi tréningek alapvető felszerelései a jógamatracok! A 4 mm-es vastagságú darabok némelyike választható rögzítő szíjjal és hordtáskával is rendelkezik, így szállításuk szuperkönnyű. 

logózható jógamatracok

Ugrókötelek

A kardio gyakorlatok egyik meghatározó eszköze az ugrókötél, amely méretének köszönhetően kifejezetten praktikus is. A kis helyen elférő felszerelés tamponnyomással ellátva az egyik legszuperebb reklámajándék lehet.

emblémázható ugrókötelek

Övtáskák

A praktikus övtáskák apró rekeszekkel és cipzáras részekkel a sportolók kedvenc darabjai lehetnek. A könnyen személyre szabható darabok nemcsak a sportban, de akár a mindennapi életben is hasznos felszerelésnek számítanak. Válogass közülük, és díszítsd emblémáddal!

logózható övtáskák

Erősítőkötelek

Az erősítő gumikötelek, amelyek tökéletesek álló vagy akár ülő edzésformákhoz, több méretben és több színben is elérhetők kínálatunkban. Szettek formájában vagy akár egyedüli darabként is emblémázhatók és rendelhetők. 

emblémázható erősítőkötelek

Karpántok

A fényvisszaverő csuklóra illeszthető karpántok a kültéri sportok fontos eszközei, hiszen segítségükkel könnyen észrevehető a sportoló. A visszapöndörödő szíjak mellett jelentős szerepük van a csuklópántoknak is, amelyek nedvszívó képességük miatt igazán hasznosak.

 logózható karpántok

Labdák

Ha éppen logózható focilabdát, kosárlabdát vagy éppen rugby labdát keresel, jó helyen jársz! A tamponnyomás technikáját felhasználva minden labdajáték központi eleme könnyedén egyediesíthető.

emblémázható labdák

 

Aktivitásmérő karórák

Az aktivitásmérő karórák számtalan funkcióval ellátva segítik a teljesítmény mérését. Használatukkal könnyen mérhetővé válik a sportolás közbeni pulzus, vérnyomás, megtett táv, lépések száma vagy éppen az elégetett kalóriák száma. Kin ne imádná ezeket az eszközöket?

logózható aktivitásmérő karórák

Univerzális telefontartó karpántok

Ha gondot okoz a telefonod elhelyezése sport közben, akkor itt a megoldás. A fényvisszaverős anyaggal rendelkező telefontartók a karra vagy éppen a derékra erősíthetők, megkönnyítve így a telefonok tárolását. A mobiltelefon kijelzője viselésük közben könnyen kezelhető, köszönhetően az érintőképernyős ablaknak. Sportra fel!

emblémázható univerzális telefontartó karpántok

A honlapon csupán választékunk egy része található meg. Ha nem találsz olyan terméket a honlapon, amilyet szeretnél, keress minket az info@oppala.hu címen, vagy kérj ajánlatot! Biztosan megtaláljuk számodra legjobb megoldást.