A fenntarthatóság globális problémát jelent a mindennapjainkban, amellyel mind egyéni, mind szervezeti szinten meg kell birkóznunk. A jövő figyelemmel kísérése a jelenben és a változásokra történő reagálás jelenti minden egyes vállalat alapvető kötelezettségvállalását. A kínált szolgáltatásoknak és termékeknek a funkcionalitáson felül nemesebb feladatot is el kell látniuk, hogy támogassák a fenntartható fejlődést és ez által a bolygónkat. Mutasd meg ügyfeleidnek és kollégáidnak, hogy nem csak a munkában vagy tudatos! Ehhez összegyűjtöttük neked legnépszerűbb természetes és újrahasznosított anyagból készült termékeinket.

Bevásárlótáska

A bevásárlótáskák nemcsak hétvégenként tesznek nagy szolgálatot, de munkába menet is érdemes bedobni őket a hátizsákba!  A kellemes föld színben pompázó oldaltáska teljes mértékben természetes anyagok felhasználásával készült. Anyaga a talán nem mindenki által ismert juta növény háncsrostjából készült, ami nagy szakítószilárdsággal és jó légáteresztő képességgel rendelkezik.

logózható bevásárlótáska

Parafa jegyzetfüzet

Igaz a technika virágkorát éli, viszont még mindig rengetegen választják az analóg tollakat és jegyzetfüzeteket.  Az írás élménye és agyunkra gyakorolt jótékony hatása a mai napig nagy jelentőséggel bír. Ha párosítjuk a jegyzetfüzetet a fenntarthatósággal, ilyen egyedi és trendi darabok születnek, mint a képen látható parafa jegyzetfüzet. A több színben is kapható notesz hűséges társául szolgálhat minden dolgozónak.

emblémázható jegyzetfüzet

Bambusz golyóstoll

Az igazán gondos jegyzetfüzet-tulajdonosok igyekeznek a golyóstoll dizájnját is összehangolni a notesszel. A bambuszból készült írószer megfelelő kiegészítő lehet a parafa jegyzetfüzet mellé. Ráadásul a bambusz 100%-ban környezetbarát, és professzionális helyettesítője a műanyagnak!

golyóstoll

Ételtartó

Az üvegből és bambuszból készült ételtartó tökéletes választás lehet akár nőnapi ajándéknak is dolgozóid számára! A logóval ellátható bambuszfedél optimálisan illeszkedik az üveghez. A szép tároló biztos tartást nyújt az őt körülvevő szilikon pánt segítségével, amely megakadályozza a szivárgást.

ételtároló

Kulacsok

A csapatépítő kirándulások szuper tartozékai - akár játékok nyereményei - a kulacsok. A több színben kapható, újrahasznosított anyagból készült palack, logóval ellátva, igazán egyedi benyomást kelt. A rozsdamentes acélkupak biztosítja a szivárgásmentességet. Nálunk garantáltan találtok mindenki számára megfelelő stílusú italtartót!

logózható kulacs

Pamut sapka

A speciális AWARETM  technikával, újrahasznosított anyagokból készült kiegészítő előállítása minimális vízmennyiséget vesz igénybe, amely a környezet megőrzése érdekében elengedhetetlen. Ráadásul minden egyes produktum megvásárlása esetén az ár 2%-ért támogatod a Water.org nonprofit szervezetet!

emblémázható baseball sapka

Hűtőtáskák

A nyaralás, kirándulás alkalmával telitöltött hűsítő rekeszek alkalmasak szendvicsek és dobozos üdítőitalok befogadására. A táskák könnyen tisztíthatók és környezetkímélők. De, ami a legjobb, hogy nagy felületük megengedi a nagy logók elhelyezését is!

logózható hűtőtáska

Egyedi nyakpántok

A kulcsok és belépő kártyák elvesztése ellen kiváló nyakpántok óriási rajongótáborral rendelkeznek! Jól dizájnolhatók és szinte minden munkahelyen jól jönnek. Ideális promóciós termékek, melyek szintén újrahasznosított anyagból készülnek.

emblémázható nyakpánt

Még több ökotermékért kattints IDE! 

!! A honlapon csupán választékunk egy része található meg. Ha nem találsz olyan terméket a honlapon, amilyet szeretnél, keress minket az info@oppala.hu címen, vagy kérj ajánlatot! Biztosan megtaláljuk számodra legjobb megoldást.