Úgy tartják, hogy a nőknek könnyebb ajándékot találni, mint a férfiaknak. De vajon örülnek is neki? Hiszen a hölgyeknek sem elég, ha maga a tárgy csak szép, praktikusnak és lehetőleg különlegesnek is kell lennie, hogy valóban szeressék és használják. Elhoztuk kedvenc ötleteinket, hogy igazán jó ajándékokat adhass munkatársaidnak és ügyfeleidnek.

 

Lopásbiztos hátizsák

Az Elle Fashion hátizsák amellett, hogy divatos, védelmet is nyújt a zsebtolvajok ellen. A rejtett cipzárak megakadályozzák, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a hátizsák tartalmához, a gondosan elhelyezett rejtett zsebek a hátizsák hátulján viszont kisebb tárgyak gyors elérhetőségét teszik lehetővé a viselő számára. A még fokozottabb biztonságért egy a hátizsák belsejében található PP lemez felel, mely átvághatatlanná teszi. A gyenge fényviszonyok melletti könnyebb láthatóságot a fényvisszaverő csíkok biztosítják. A bejegyzett design® pedig különösen elegánssá és nőiessé teszi a táska és viselője megjelenését.

Kompakt tükör

A mágnessel záródó, kompakt dupla tükör egyetlen női táskából sem hiányozhat. Talán nem is kell hosszasan fejtegetünk, hogy miért. 

Természetes és újrahasznosított anyagú étel- és italhordozó

Ha igazán különleges és egyben praktikus ajándékkal lepnéd meg a hölgyeket, mindenképpen ajánljuk a búzaszalmából, kávébab-héjból, bambuszból és PP műanyagból készült tárolókat. Ezeket biztosan nem látja majd viszont minden második kézben, a cég logójával pedig teljesen egyedivé teheted.

Mini ültetők

Tegyétek színesebbé az irodát ültethető virágokkal. Napraforgó, pipacs, nefelejcs, petrezselyem, menta, bazsalikom és vegyes verziók is elérhetők, hogy biztosan mindenki a kedvencét kaphassa.

 

Pezsgő fürdőbomba

Ki ne örülne egy kis kényeztetésnek? A fürdőbomba olyan ajándék, amit magának ritkán vesz az ember, kapni viszont annál inkább szeret. Az óceán illatú, pezsgő fürdőgolyók minden érzékszervet gyönyörködtetnek, magát az 5 darabos szettet pedig emblémázható pamut tasakban adhatod át.

Ne hagyd ki legújabb katalógusainkat sem!

Katalógus 1

Katalógus 2

 

Még több ajándékötletekért kattints IDE!

 

!! A honlapon csupán választékunk egy része található meg. Ha nem találsz olyan terméket a honlapon, amilyet szeretnél, keress minket az info@oppala.hu címen, vagy kérj ajánlatot! Biztosan megtaláljuk számodra legjobb megoldást.