Megérkezett a 3 részes sorozat 2. bejegyzése! Ismét bemutatunk néhány emblémázási technikát, amiket termékeink logózásakor szoktunk alkalmazni a kiváló eredmény érdekében. Még nem olvastad az első részt? Ide kattintva megteheted. Most pedig lássuk a többi megoldást!

 

Digitális transzfernyomás

A digitális transzfernyomás egy full-colour alternatívája a hagyományos transzfernyomásnak. A grafikát egy speciális digitális nyomtató segítségével fotóminőségben nyomtatjuk ki transzferpapírra, majd felvasaljuk a termék felületére.

Matricázás

Fotóminőségű vinyl matricákat nyomtatunk bármilyen megadott mintából, mindenféle méretben és formában. A matricákat magára a termékre vagy a csomagolásra is kérheted.

Hímzés

A hímzést textiltermékek egyediesítésére használjuk, melynek eredményeképpen kiváló minőségű, tartós logót hozunk létre egy automata hímzőgéppel, amely a szálakat tű segítségével az anyagba ölti.

Dombornyomás

A dombornyomás egy elegáns emblémázási eljárás, melynek során az anyag felületét változtatjuk meg, hogy 3D-s megjelenést hozzunk létre. Ezt a hatást úgy érjük el, hogy egy speciálisan elkészített szerszámot nyomunk a bőr vagy műbőr termék felületére.

Ha tetszett a blogbejegyzés, oszd meg másokkal is, és ne feledd: hamarosan jön a 3. rész!

 

Még több ajándékötletekért kattints IDE!

!! A honlapon csupán választékunk egy része található meg. Ha nem találsz olyan terméket a honlapon, amilyet szeretnél, keress minket az info@oppala.hu címen, vagy kérj ajánlatot! Biztosan megtaláljuk számodra legjobb megoldást.