Mi valóban hisszük, hogy nincs lehetetlen, csak meg kell találni a megfelelő eszközöket. A legkülönfélébb anyagokat és felülettípusokat is lehet emblémázni, a kérdés, hogy milyen technikával. Három részes cikksorozatukban bemutatjuk azokat a minőségi logózási módszereket, amiket termékeinken alkalmazunk, hogy esztétikus és időtálló eredményt érjünk el.

 

Lézergravírozás

A lézergravírozás egy rendkívül pontos és tartós módszer, hiszen a gravírozó eszköz - digitális terv alapján - „fénnyel vág”. Ennél a technikánál lézernyalábok gravírozzák a dizájnt a felületekre. Az egyik kedvencünk, hiszen minőségi és elegáns végeredményt érünk el vele.

Direkt textilnyomtatás

A direkt textilnyomtatás (angolul Direct to garment printing vagy DTG) egy tintasugaras elven működő technológia, amellyel fullcolor nyomatokat készítünk textíliákra egy speciális nyomtató segítségével.

Égetés

A kerámiaégetés során a termékbe égetjük a speciális festékkel felvitt logót. Ideális eljárás üveg, kerámia vagy porcelán emblémázására. 2 típusú égetési eljárással dolgozunk: alacsony és magas hőmérsékletű égetéssel. Fekete-fehér, de akár 10 különböző telített színből álló logó felvitelére is van lehetőség.

Szitanyomás

A szitanyomás a síknyomás egyik változata, amely főleg nagy mennyiségű termék esetén, egyszínű, egybefüggő mintáknál használatos, de több színnel is tökéletesen működik az eljárás. Sima felületeket megbízható és tartós eredménnyel tudunk vele emblémázni, nagy felbontású nyomtatást tesz lehetővé a különböző anyagokon.

A szitanyomást domború felületeken is tökéletesen tudjuk alkalmazni - körszitanyomás segítségével.

Ha tetszett a blogbejegyzés, oszd meg másokkal is, és ne feledd: hamarosan jön a következő rész!

 

Még több ajándékötletekért kattints IDE!

 

!! A honlapon csupán választékunk egy része található meg. Ha nem találsz olyan terméket a honlapon, amilyet szeretnél, keress minket az info@oppala.hu címen, vagy kérj ajánlatot! Biztosan megtaláljuk számodra legjobb megoldást.