Járj elöl jó példával, és mutasd meg ügyfeleidnek, munkavállalóidnak, hogy számodra, valamint a cég számára fontos a környezet! Ha újrahasznosított anyagból készült logózható reklámajándékokat választasz, tehetsz azért, hogy kevesebb - már legyártott - matéria menjen kárba. A termékek és az emblémázás minősége nem romlik, és a pazarlást is csökkented. Jól hangzik? Nézd meg, milyen kategóriákban érhető el ez a terméktípus.

 

Milyen anyagok kerültek újra felhasználásra?

PET-palack, pamut, bőr, papír és poliészter. A termékek jelentős részénél többféle anyag is keveredik (pl. a ruhaneműnél pamut és poliészter).

Elektronika

Ezek a termékek az újrahasznosított PET-palackokon kívül olyan természetes anyagokat is tartalmaznak, mint a bambusz, a pamut és a kender.

Táskák és zsákok

Klasszikus, fényvisszaverő, guruló és lopásbiztos hátizsákok, vászontáska, bevásárlószatyor, tornazsák, hűtőtáska, laptoptáska, piperetáska, hordozótáska, zöldség-gyümölcs háló… Nálunk mindent megtalálsz.

PET-palackok, poliészter és pamut anyagok kaptak egy új esélyt a felhasználásra.

Irodai kellékek, írószerek

Újrahasznosított papírból, PET-ből és bőrből készült, parafa, bambusz és kőpapír bevonattal ellátott irodaszerek számtalan színben, stílusban és mennyiségben. Kattints a képre, és nézd meg a többi terméket is!

Ruhaneműk

Logózott poló, sapka, kabát, melegítő, ing, dzseki, pulóver, mellény, trikó, multifunkciós sál, nyakpánt. Ezeket is mind megtalálod kínálatunkban – újrahasznosított poliészter és pamut felhasználásával. Ha mégis úgy döntesz, hogy a hagyományos anyagokat kedveled, akkor is rengeteg fazon, méret és szín áll rendelkezésedre.

Még több újrahasznosított ajándékért kattints IDE!

!! A honlapon csupán választékunk egy része található meg. Ha nem találsz olyan terméket a honlapon, amilyet szeretnél, keress minket az info@oppala.hu címen, vagy kérj ajánlatot! Biztosan megtaláljuk számodra legjobb megoldást.