A szeles-esős időszak megköveteli a hozzá illő reklámajándékokat, így elhoztuk az őszi szezon legkedveltebb termékeit. 

Esernyők

Az egyedi, logózható esernyők segítségével végre nem lephet meg az ősz! Kínálatunkban minden típus megtalálható. Válogathatsz manuális, de akár automata nyelű, vagy éppen összecsukható/stabil markolatú darabok közül is. 

 emblémázható esernyő

Különleges bögrék

Az irodai hétköznapok elengedhetetlen darabjai az egyedi bögrék, amelyekből sosem elég. Legkülönlegesebb ajándéktárgyaink akár színváltozatatásra vagy fémes csillogásra is képesek. Ki ne imádná ezeket az rendkívüli bögréket?

logózható bögre

Takarók

Az évszakváltozás magával hozza a hűvös estéket, de ez nem jelenti a a kültéri programok vesztét. Ajándékozd meg ügyfeleidet és kollégáidat meleget nyújtó polár vagy flanel anyagú takarókkal! Kínálatunkban piknik és úti takarók is szerepelnek, amelyek kellemessé tehetik a kinti eseményeket.

takaró

Párnák

Tedd kényelmessé és emlékezetessé ügyfeleid pihenését egyedi párnákkal! A pamutból készült párnák cipzáras huzattal érkeznek, így könnyedén levehetők és tisztíthatók.

logózható párna

Vékony kabátok, dzsekik

A dzsekik létfontosságúak az őszi szezonban az időjárás kiszámíthatatlansága miatt. A több színben és méretben is megtalálható kabátok fazonjukat tekintve is trendi darabok, de emblémával ellátva válnak igazán egyedivé.

emblémázható kabát és dzseki

Pulóverek

Pulóverből - a bögrékhez hasonlóan - sosem elég. Válogass női, férfi és unisex darabjaink közül, és ajándékozz pulóvert ügyfeleid vagy kollégáid számára!

pulóver

Sapkák

Az baseball sapkák mint repiajándékok az egyik legközkedveltebb ajándéktárgyaknak számítanak. Mi is szeretjük őket, hiszen könnyen és látványosan emblémázhatók. Legtrendibb darabjaink közé pedig már újrahasznosított sapkák is kerültek! Óvd a környezetet és légy divatos!

emblémázható sapka

Tornazsákok

Tökéletes pakolós és egyszerűen hordható darabok! Mik azok? A tornazsákok a mai napig trendik, hiszen sportosabb vagy hétköznapibb szereléseknek is megfelelő kiegészítői. Válogass több színben is elérhető darabjaink közül!

logózható tornazsák

2022-es naptárak

Légy felkészült és szerezd be már most kollégáid számára a 2022-es naptárakat! Ha naptár vagy agenda érdekelne, minden megtalálható a kínálatunkban. A heti tervezők füzet vagy akár asztali, fekvő formátumban is elérhetők.

logózható naptár

Tollak

Az állandóan elfogyó, kifogyó és eltűnő tollak helyett biztosítsd be kollégáidat! Lepd meg őket írószerekkel, amelyek széles választékát megtalálod honlapunkon!

 emblémázható toll

!! A honlapon csupán választékunk egy része található meg. Ha nem találsz olyan terméket a honlapon, amilyet szeretnél, keress minket az info@oppala.hu címen, vagy kérj ajánlatot! Biztosan megtaláljuk számodra legjobb megoldást.